miercuri, 25 iulie 2012

Feţe de top

"Obiectivele campaniei sunt de informare si diseminare a conceptului de egalitate de gen. Scopul iniţiativei este de a produce o schimbare la nivelul imaginii pe care societatea românească o are vizavi de rolul profesional şi social al femeii"
www.iqads.ro




Obiectivul nostru: NICI o carie!
Bă, voi v-aţi trepanat la creieri??Am o tonă de probleme pe cap, viaţa este aşa cum este, iar pe voi vă freacă grija de poza lu' una care nu-i ştanţată pe-o bumaşcă! Da' dă-o-n măsa, mi se rupe! La fel cum mă doare-n cot de programul Anei, Mariei, sau alte femei de suuces care schimbă faţa planetei că dă "like" la o tâmpenie!!
Bani să am eu, că-apoi pot să fie pictaţi şi cu Frankenstein!! Jena Jameson - cu haine pe ea, ca să o vadă şi minorii!! 




Moise când despărţea Marea Roşie cu toiagul!!  Pokemoni!! Nu ştiu, mi se-mbreahăne! Atâta timp cât am parnosu' din gros şi-mi pot lua un chico de el, NU MĂ INTERESEAZĂ CUM ARATĂ!!

Mda...Scuzaţi-mă că nu-s la modă şi că nu pun preţ pe formă! Răstigniţi-mă., mă flagelez singur!! Na-na-na, băiat rău ce sunt!!
"Schimbă istoria cu prima femeie pe o bancnotă românească"...ya, right! Imediat! Uite acu' mă duc să mă-ncalţ. :) Vreţi să făc şi piaţa când mă întorc?
Dar nu înţeleg de ce este asta o problemă atât de presantă. Crede cineva că nu există chipul nici unei dudui imprimat pe bancnotă din cauza misoginismului? Din cauza discriminării sexuale?? Deci capul limpede responsabil de designul mălaiului  şi-a spus el în timpul brainstormingului "Inadmisibil! Cât trăiesc eu, comand eu...după moartea mea, comandă alţii!! Şi cât mai am o fărâmă de răsuflare în mine, NU!! Nici o femeie pe pe nici o bancnotă!"?  :)))) Haideţi, măi copii, fiţi serioşi!
Canadienii o au bani cu regina. A, a, a! Şi? Ce se schimbă cu asta?? Cât e ea de cap încoronat, dolarul mamerican e mai viril cu o idee şi stă deaşupra pe tabela caselor de schimb valutar.

Dar în fine, să revenim la oile noastre. Me-hehehe!! Shit, stai că asta-i capră!! Scuzaţi, îmi fuge mintea aiurea :D
Replay: Beeeee-hehehehehehe...Mioriţă laie, laie bucălaie; de 3 zile-ncoace, gura nu-ţi mai tace.
No, deci punem femei la portofel.  Ţară, ţară, vrem ostaşe!! Pe cine?? Ecaterina Teodoroiu e bună?? Comme ci, cmome ca...nu ştiu cât de bunoacă o fi fost, n-am testat-o. Nu cred că-i chiar tipologia femeii gosponide, dar câţi nănaci o o luat la baionetă...eheeeeee...mai că-ţi lasă gura apă! E o tanti vitează, curajoasă, cam dură, dar un erou - ce mai la deal, la vale?! Merge?? 
Dacă nu, uite alta: Măriuca, copila fromtului. Cum, care Măriuca? Fata de ţăram care-a fost explodată când hrănea un soldat român cocoţat în nucul din spatele grădinii. Reprezintă inocenţa, puritatea, dăruirea. E o alegere înţeleaptă, aş spune eu.  
Iar dacă preferaţi vreun simbol mai actual, întotdeauna o avem pe...Drăguşanca? Pfff...prea trasă la faţă! Pamela de Româia?? Nope...asta e bună doar dacă n-ai airbag la maşină. De Cruduţa ce spuneţi?? Vă daţi seama cum s-ar înălţa productivitatea către stele, dacă fiecare mascul precoc - nu, fără precoc, că nu-i va plăcea aşa ceva!! din România ar munci o lună şi ar fi răsplătit în Cruduţe?? 
"Dă şi mie să pun şi eu mâna..."
"NUU!! E a mea! Vrei să o ai şi tu, prestează-n brânci şi cu talent!"  
Bang! Reţeta succesului: scoatem ţara din căc...criză, motoarele economiei se pornesc pe duduit, divele primesc o nouă apariţie la scenă deschisă...it's a win-win situation!

Ce Mama Zmeilor ne frecăm atâta cu Băsel şi comunişti, moguli şi securişti? Uite votul, nu e votul, hai la referendum, staţi acas' că ghiemii vă mâncă de legiferaţi mârşăvia asta. Etete..Ţâs Călină!! Probleme de idioţi! A, da...că tot suntem aici: Mr. President, v-aţi pregătit băsul? Nu ştiu ce speraţi, dar mila nu e unul din atrinutele mele în ceea ce vă priveşte. 




Muahahahahahahahaaaaaaaaaa...Mai sunt 3 zile şi câteva ore. Tararararara...the world is mine.

Trecînd peste vendetele personale...
Frate, deci dacă ar fi după mine, eu aş organiza un referendum pentru a stabili făţăul cărei zâne să ne împodobească buzunarele! Adică ori facem o treabă mişto, ori degeaba ne mai apucăm! Ce-i aia petiţie online?? Mie îmi place natural, pe hârtie! Să simt la mână, că altfel nu mă bag!
Aici intervine buletinul de vot - un almanah (la plural "almanahe", desigur) tabloid plin de ţâţe şi craci, pe care să-l răsfoim în intimitatea cabinei şi să ne decidem. Ăsta-i chipul ţării: IATĂ! Şi dai cu ştimpila...dar cu grijă, să nu curgă tuşul. Nu râdeţi, că se mai întâmplă şi d-astea;  de la caniculă, totul se înmoaie... 
No, n-ar fi mişto aşa? Să vezi atunci vot multiplu !!! 




Iar apoi să vină firmele de profil cu statisticile: prezenţa la vot - 150 % şi creşte vertiginos!! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu