vineri, 18 noiembrie 2011

În creierii nopţii

Notă informativă: întrerup programul afectiv obişnuit, că mi se sterpezesc dinţii de la atâta dragoste, riscînd să dau în diabet.
Şi-aşa mă oftic că mereu sunt în contratimp cu evoluţia societăţii, cu trendul în vigoare...


"PDL votează, din nou, împotriva preşedintelui Traian Băsescu! Deputaţii Puterii au respins, din greşeală, reeaxminarea legii prin care şeful statului cerea ca renta viageră pentru foştii sportivi să nu fie majorată."
www.realitatea.net, 16 noiembrie 2011

Iar a trecut juma' de viaţă de când nu am mai emanat miresme proapete în blogosferă. Ştiu, bad boy, marş la colţ, în genunchi pe cioburi şi cărbuni încinşi! Dar nu vă grăbiţi să judecaţi, există o explicaţie: căpuţul meu s-a cerut într-o nouă minivacanţă. Cum?? Simplu: a ridicat 2 degeţele timide şi a glăsuit pe un ton plângăcios:
- Doamnaaaaaaaaaaaa....mă lăsaţi şi pe mine la toaletă?"
- Nu!
- Doamnaaaaaaaaaa...mă trece rău şi îi dau drumul pe mine, că nu mai pot ţine!
- Ai răbdare, că peste 5 minute se sună de ieşire. Strânge-te şi tu din obraji! Dacă vrei, poţi.
- Doamnaaaaaaaaaaaaa....zic eu, deja cu 2 lăcrimi înnodîndu-mi-se în bărbie, da' nu mai pot...vă rog eu din tot sufleţelul meu, că nu mai pooooooooooooootttt
- Hăi mă, bine, du-te...dar să vii repede! Ai înţeles? Să nu mai faci ca data trecută, că te chem mâine cu tac-tu tuns!

Şi-am tulit-o. Da' eram prost să mai vin??? Păi n-am înţeles, ce facem aici? Am câştigat premiul I cu coroniţă la secţiunea "Retardaţii planetei"?? Cum să mai vin înapoi, din moment ce s-au inventat pe lume animeurile? Adică...aveam de ales: realitatea din România, Naruto Shippuuden (noul serial care-mi răvăşeşte cugetul). O mână de tembeli care votează cu curul, Naruto Shippuuden. O şleahtă de bile slinoase cu scuipat în bărbie, Naruto Shippuuden.
Aoleu, bine că mi-am amintit! Băi, deci cum să te duci tu în Parlament şi să votezi greşit? Cam cât IQ îţi trebuie să asculţi dracu' ce zice un bou la microfon şi apoi să decizi dacă alegi vrei sau nu (sau în morţii mă-sii, să ridici mână în funcţie de comanda suveranului)? Sincer, nu pricep.
Replay. O mai iau o dată: deci vii tu, umflat şleampăt, lipa-lipa-lipa-lipa-lipa, şi-ţi îndeşi curu transpirat în fotoliu. Te scarpini în nas, tragi o aprobare sonoră, apoi...ngâ, ngâ...ce caut eu aci? Hai să dorm, oleacă. Ceea ce e în regulă. La ce dracu' mai vii la serviviu, dacă nu să dormi?? Timpul trece, leafa merge; noi, cu drag, muncim. În regulă. Băi, frate, dar orice ai face, o faci cu simţ de răspundere! Scupulozitatea ar trebui să fie motorul oricărei acţiuni, dorinţa de a învinde, de a fi cel mai bun în domeniu.
Dormi în front, şşşşşşşşşşşşştttt. In the jungle, the mighty jungle, the lions sleep tonight....Linişte-n plen, ameţesc de somn! Noapte bună, somn lin...Copil drăgălaş. Fie-ţi somnul senin, dragul mamii îngeraş.....somnoroase păsărele..GREŞIT!!! Acum am chef de altceva.
Pornache...ride me hard, baby, IIIIIIIIHHAAAAAAAA...Tâgâdâm prin opreerie! Hai cu dicţia!!! Zi repede "napii stau prin gard" şi apoi vedem dacă ai acoperire la reţea!
Te exerciţi în părere...ăla om, stimă şi respect! Se vede dedicarea rusnacului pentru Maica Patrie! 26 voturi în 45 de minute! Mai zelos ca cel mai zelos om politic inventat pe planetă! Mai rapid ca rapidu' să-mi moară calul! Iepure, tăticule...păi dacă îi puneai un dinam la mâini, îţi producea şi curent electric!
Bă, dar când votezi în grup, hai, mai dă-o-n noroc cu nasul! Da, e mişto că a ieşit după vrerea opoziţiei (încă nu-s sigur dacă şi după dorinţa populară)...însă, pe mine mă enervează fapta în sine! Vă daţi seama că ăştia n-au habar de capul lor? Nu că mi se rupe de sănătatea lor, dar să le angajeze cineva o bonă să-i verifice noaptea dacă mai respiră, că te pomeneşti că puhavu' rozaliu uită şi îl găseşti dimineaţa cu ochii beliţi la bec! Cum dracu să te duci la serviciu şi să nu te ducă capu' ce mână tre' să ridici? Ăştia şi-au terminat materia cenuşie şi au completat cu vaselină?? What The Fuck??
Păi eu dacă mă duc la lucru şi îmi cere şeful să-i fac aciditatea Fantei, iar eu îi arăt conţinutul de zahăr, mă scoate în şuturi urieşeşti din incinta firmei! Mă duce la groapa de gunoi cu motostivuitorul, ceapa mă-sii de treaba! Ăştia mai sunt încă în funcţie? Nu s-a gândit nimeni să le facă un test de inteligenţă?? D-ăla de genii: aranjaţi cuburile colorate în ordinea mărimii!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Uuuuuuuuuuuuuuuuuusssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Rocky Balboa.



Uite d-asta prefer să mă afund într-o dimensiune cât mai imaginară cu putinţă. Eu şi Donnie Darko, ce pisici? Mâine-poimâine mă aştept să-mi fac şi prieteni imaginari, ca să fie tacâmul complet! Dau o orgie imaginară de-ţi lasă gura apă! Stă mâţa-n coadă pe sârmă, nu alta!
Altfel...cum scot o ţâr' de cap în lume, mi se rup zăgazurile şi mă apucă bâţâiala. Furia. Indignarea. Sila. Repulsia

Mmmmmmm....Naruto Shippuuden. Băsescu. Naruto. Băsescu.
Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu întotdeauna merg pe o logică - personală, poate, dar mă doare-n cot. Naruto s-ar tălmăci "paste de peşte" (sau ceva aşa), deci raţiunea îmi spune că întâi mănânc, apoi băsesc. După o masă copioasă, e că se cere o abordare complet prezidenţială, conformă cu meniul îngurgitat?
Normal.

P.S.: În ciuda micilor izbucniri răutăcioase, în ciuda faptului că 1 din 3 cupluri se iubesc, dar se despart pe Facebook, ţin să precizez că eu doresc să văd doar partea în care se iubesc şi iubirea rules! Orice s-ar întâmpla, Iubirea învinge şi jumătatea sortită de zeul în chiloţi e pe vine, chiar dacă uneori mai întârzie prin boscheţi - chemarea naturii, ce să-i faci? Nu e şi ea om? Nu o trece şi pe ea?? Dacă la băştinaşi nu s-a inventat toaleta publică, nu trebuie să se rezolve şi ea. mititica, pe unde poate??? dică n-am înţeles...
Deci, ascultă şi uită-te bine: nu sunt copaci, sunt oame...cred că am greşit citatul! Căcat! Uf, de-aş putea şi eu o ţâră să mă concentrez pe subiect! Da' mai contează?? Bitches come!!!
Am apucat pe panta asta, gata, fra'..nu mă mai dezic de ea. Adică ce pana mea de struţ, sunt traseist amoros?? Câh, câh, piei Satană cu nălucirile tale, vino Dragoste Eternă şi Originală - cea mai preferată stare a sufletului obidit.
Heil Cupidon!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu