sâmbătă, 31 iulie 2010

Aluatul face diferenţa



Nu-mi place Porsche, nici unul dintre modele. Pueril sau nu, mi se pare respingător desingnul acela retro, de Volkswagen Beattle în erecţie continuă; nu aş da banii pe aşa ceva nici plătit, nici dacă mi s-ar închina oda de înbunare. O fi o maşină rapidă, o minune a tehnicii, un vârf al vitezei, dar mie NU ÎMI PLACE! Scurt pe 2. În definitiv, o vorbă românească spune că nu poţi să te caci în gustul omului, orice ar fi!
Totuşi, admir un amănunt cu privire la această maşină: curăţenia la locul de muncă a personalului. Băi, nu ştiu cum fac nemţălăii ăştia, dar sunt extrem de igienici. Şi ei au benzi transportoare, şi ei folosesc vaselină, uleiuri şi alte substanţe de ungere a organelor de maşini, dar să-mi trag, nu se vede! Nu ai să vezi salopete soioase, nu ai să vezi muncitori negri pân' la cot, nu ai să te inunzi în bălţile de detergent rămase la ultima igienizare, nu ai să zăreşti nici în trecere, mormane de gunoi în mijlocul secţiei pentru că s-a făcut ora de transportat sacii de resturi la coş, sau vreo urm[ de rugin. Totul străluceşte, totul scânteiază, totul este acoperit de un strat de vopsea proaspătă, totul luceşte. Este o curăţenie de mii de ori mai mare ca în orice spital de la noi; dacă te enervezi puţin, poţi chiar să ieşi la un picnic printre roboţii industriali, că nu mori de râie şi nu dă dizenteria peste tine.
De ce?? Cum fac nenii ăştia, că doar nu sunt echipaţi cu 3 perechi (de creiere), nu au nimic în plus sau în minus. Şi ei sunt oameni ca toţi oamenii, în mama mă-sii! Dar de ce sunt mai curaţi?? Ce genă unică avem noi ca popor, de ne îndeamnă să fim aşa de mizerabili?? Poa' să-şi cânte Udrea sloganurile până i s-o suci gura la spate, România a fost, este şi cel mai probabil va fi reprezentată de o balegă, de un morman de continuu de rahat. Băi! Zici că asupra noastră planează coloana djed a continuităţii, zici că morţii au început să se-mpută de la noi, că nu mai ştiu!! De unde o ieşi atâta putoare, atâta mizerie, habar n-am! Suntem o mână de oameni, o flegmă de doar 20 de milioane (indienii sau chinezii s-ar juca cu noi la micul dejun, pe cuvânt!), dar în absolut orice facem, absolut orice producem trebuie să fie garnisit cu o tonă de jeg!
În ritmul ăsta....mai cucerim noi Gloria Eternă la Sf. Aşteaptă
!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu