luni, 31 mai 2010

Super-ofertă la reduceri

"În 2011 salariile bugetarilor ar putea scădea şi cu 70%, anunţă ministrul Muncii, Mihai Şeitan, dacă nu se iau măsuri pentru a susţine economia. Anunţul vine în contradicţie cu ceea ce declara premierul Emil Boc duminică. Potrivit primului ministru, măsurile luate de Guvern privind reducerea cu 25% a salariilor angajaţilor din sectorul bugetar şi cu 15% a pensiilor sunt temporare şi este posibil ca, dacă situaţia economică se îmbunătăţeşte, bugetarilor să le fie înapoiaţi banii."

Vaaaaaiiii...păi vedeţi domnilor guvernanţi că măsurile astea de amputare sunt insuficiente în lupta cu criza?? Deci de ce să mai aşteptăm pănă în 2011?? Pe mine mă mănăncă palmele încă de acum...aşa că propun să ne purtăm ca nişte viteji samurai ce ne aflăm şi să ne luam la trântă cu Malefica încă de mâine (Dă Doamne să fie cu spatele când om ataca, să nu ne observe!)!! Nu e de ajuns secţionarea a 25% din salariilor angajaţilor bugetari şi creşterea negativă cu 15% a pensiilor?? Dar tăiaţi dom'le încă de acum 70% din tot ce există şi am terminat cu prosteala! De ce ne mai mai dăm atâta după vişin?? Vreau să chilăresc criza, vreau să micţionez...să îngraş florile de pe mormântul ei! Deci o vreau amintire, şi vreau trebuşoara făcută ieri! Mişcare, mişcare! Hai mămăligă, că ne prind alţii din urmă!

Băi, dar ştiţi ce?? Nu mai bine tăiaţi voi tot cu...99.9%??? (0.1% să mai avem şi noi de-o caramea, să avem ce suge în vremi de restrişte) Şi de la moguli (obsesza băsească, de altfel), şi de la omi de afaceri (plus femei, ca să urle că-s discriminate), şi de la regii potecilor şi craii dorobanţieri, de la multi-sutele de dive care ne bântuie plaiurli...deci tot, absolut tot! Fiţi viteji, vitejii mei şi tăiaţi tot dintr-o lovitură...ce puii mei ne-o mai frecaţi aşa, cu încetinitorul?? Zărzărică-zărzărea, şi gata! Tocat mărunt, curăţat, parfumat şi plăcut uscat! Neted ca un cur de bebeluş (fără pampers, se-nţelege!)! O să fie mai greu cu împărţeala pe porţii, da' vă descurcaţi voi, că sunteţi majori şi vaccinaţi!
Să vezi apoi ce mi ţi s-o răzbeli o minunăţie de creşteră economică, grasă, frumoasă şi dată cu gel pe bucle....Moamă MOAMĂ!! Îţi lasă gura apă numai când o vezi că apare pe câmpul de bătalie, d-apoi s-o mai admiri şi cum trage băseşti (procedeu mortal de luptă, denumit în cinstea Unicului Far Călăuzitor cu acelaşi nume) la operaţia lu' Tanti Recesiunea! Cred că atingi cele mai înalte culmi ale satisfacerii, dacă ai norocul să te blagoslovească Dumnezeu cu un bilet la meciul de adio al strânsului curelelor şi ridicatul bretelelor!!

Deci eu chiar vreau să ieşim din Cccccc...din Criză! (ete mă, că a ieşit în cele din urmă!).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu