miercuri, 12 mai 2010

Plata cea de pe urmă


Ştiu că sunt sadic, dar îmi place! E tragic ce se întâmplă, e cumplit ca un om să iasă în stradă pentru a-şi cere dreptul fundamental de a vieţui, dar ÎMI PLACE LA NEBUNIE!

Nie, nie, nie, jos guvernu', hoţilor care sunteţi voi nişte nenorociţi! Vai, ce să-ţi povestesc! Acum vreo 6 luni cine oare vota aceşti idioţi, pentru o găleată fără capac şi 50 de lei vârâţi pe şustache în buzunar? Cine oare dărâma urnele ca să nu mai apuce comuniştii frâiele puterii?? Am auzit cu propriile urechi: "Lasă, maică, mergem acolo-şa să-l votăm pe Domnul Băsescu. El e salvarea ţării! Taie de la bugetari, treaba lor, se descurcă cum pot! Nouă pensia TREBUIE să ne-o dea, aşa scrie-n lege!"
Na, acum să v-o dea în mână! Şi mai deschideţi şi gura larg, poate mai prindeţi şi ceva din zbor! Atât îi doare-n cur pe Luminăţia Sa de urletele voastre, că vă dă cu flit ca la muşte şi vă trimete (cum spunea cineva) la plimbare prin cimitir! Şi-a văzut sacii-n căruţă, la ce puii mei mai are nevoie de băbăciuni chele-n gură???

Pe partea ailaltă, sindicatele din învăţământ ameninţă cu blocarea anului şcolar. Hai, să mori tu! Nu te cred! De când eram eu un tânăr ce promitea că va deveni stâlp de bază în susţinerea patriei (nu prea a ieşit pasenţa, nu-i aşa??), cum puneau dascălii de-o grevă, cum se înainta lozinca "blocăm anul dacă nu ne daţi..." cutare şi cutare. Eu sunt sătul de vrăjeli din astea ieftine. Sunt un Toma Necredinciosul al erei moderne, până nu văd, nu cred! Ia sforţaţi-vă să demonstraţi, apoi 'om mai vedea ce se mai întâmplă!

Deci eu ştiţi ce vreau?? Ceva pervers, dar plăcut (NORMAL!)! Deci vreau pornache din ală grav de tot, băi tăticule, nu frecangeală de 2 bani! Vreau să se dărâme ţara pe noi, ca o cotineaţă părăginită şi plină de viermi ce se află ea. Vreau ca jandarmii să se cotonogească cu pensionarii (am văzut o secvenţă tare, în care un tătăică într-un picior îi trăgea cârje în cap unui flăcău în uniformă! Ţup, Ţup, JAP!!! Parcă şi vedeam titrarea în capul meu: "Băăăă, aoleu, nu mai da! Păi nu ţi-e ţie aşa puţină ruşine la obraz?? Aş fi putut să-ţi fiu nepot, şi tu mă baţi în văzul lumii??), vreau ca profesorii să îngheţe anul şcolar(măcar odată-n viaţa lor), vreau ca băsiştii să fure şi niturile de la uşile lifturilor. Vreau ca anul universitar să se ducă ppp..popii de suflet, vreau lupte crâncene în stradă, vreau ca lefurile să crească negativ, vreau bocete, urlete, smulgeri de păr şi cenuşă-n cap. La dracu', o viaţă avem! Vreau distracţie! Vreau să se aleagă praful chiar şi de pietrele din prund! Şi mai vreau bomboana de pe colivă: bunăciunea udrească în fotoliul de preşedinte! Deci, moamă, moamă, MOAMĂ! Uau! Atunci să vezi trai pă vătrai!! Mortu' cu cireaşa-n gură o să fie mogul pe lângă noi...el măcar va avea cireaşă!

Goodie, goodie, goodie! Sexy, sau ce ne jucăm noi aici?? Se pune că sunt român adevărat, că îmi vibrează coarda ventriculului de grija neamului??

P.S.: Chiar ŞI ACUM mă lovesc de oameni care ling curul băsescian, pentru că "ştie el ce face. Este singura salvare a economiei naţionale, Mântuitorul care va duce ţara asta acolo unde merită." (Da, sigur! O duce-n groapă, că doar acolo merită cu adevărat să fie!)
Ce să le mai faci la dobitocii ăştia?? Oare nu merită ei să se tăvălească în chinuri, cu gura plină de ţărână??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu