vineri, 21 mai 2010

Măsuri anti-cafteală

"Proiect anti-violenţă: Meciurile din Liga I s-ar putea disputa la matineu"
http://antena3.ro/

Din câte ştiu eu, matineul este un show care are loc dimineaţa, sau în primele ore ale după-amiezii. Adică ăştia vor să mute meciurile dimineaţa, ca să evite snopeala?? Babuinii sunt androgini?? Dimineaţa merge partea fecioarească la stadion iar jumătatea handicapată iese la suprafaţă pe înserat?? Deci băi mânca-ţi-aş, ziua sunt gingăşia-ntruchipată, da' numa' să te ţii bine când începe să se-ntunete! Răsare luna şi căpiala-i gata: care cu cagule, care cu bâte, care cu furci şi topoare! Microbiştii ăştia sunt zvârcolaci (cum spunea o vecină), pe cuvânt! Cine spune, unde s-a decretat că suporterii sunt cuprinţi de damblageala orelor târzii?? Ziua-s tămâie, noaptea împieliţaţi?? Sunt Dr. Jackyl şi Mr. Hyde?? Au personalitate multiplă, partea hidoasă ieşind la suprafaţă doar la adăpostul întunericuului??

Eu aş zice că dihăniile sunt demente din născare. Cred că şi-o fi bătut joc de ei Mama Natură de i-a conceput fără creier, a uitat să le pună vreo rotiţă fundamentală în funcţionarea diblei, sau ceva.
Teoretic, mergi la meci; stai în cur pe scaun şi beleşti ochii după bilă, vezi ce echipă o are în posesie. Dacă turma favorită şi-o ia, dă-i în mă-sa! Nu îţi dă ţie nimic, nu îţi ia nimic. De ce trebuie să te comporţi ca un turbat cu curul muşcat de limbrici şi te-apuci să distrugi tot ce intră în raza vizuală?? Pentru că e trecut de ora 21.00, micuţii sunt în pătic şi se trece la programul de adulţi??
Cam ce treabă are orologiul cu descreiereala?? Şi mai ales, cum se reduce bestializarea, modificînd orele de desfăşurare a frăsunelii?? Vreau o diagramă, că nu pricep mecanismul de funcţionare a teoriei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu