luni, 26 aprilie 2010

Ipocrizia salvează România!

Obiectivul a fost legat de tratarea cu prioritate a adoptării legii. Am propus ca într-un termen de 10 zile să avem o nouă lege care să satisfacă exigenţele Curţii Constituţionale.
În momentul de faţă nu avem nici un demnitar care să fi fost ales înainte de apariţia legii, după 2007. Toţi cei care sunt vizaţi de legea ANI, mai puţin judecătorii , au ştiut că trebuie să dea o declaraţie de avere cu datele precise ale bunurilor pe care le deţin. Deci dacă nu vroiau să îşi declare averea puteau să nu candideze. Este o acceptare tacită. Este un comentariu personal care mă face să apreciez puţin exagerată decizia curţii având în vedere că toţi oamenii publici ştiau că trebuie să îşi facă publice averile
, a spus Băsescu.
http://www.antena3.ro/

Ai auzit, bă popor?? Ţara este călărită...adică cârmuită numai de oaneni cinstiţi şi oneşti, care ei sunt corecţi şi nu le e frică să îşi publice averilepe care le-au făcut cu sudoarea frunţii, prin urmărirea atentă a burse şi investiţii strategice. Mai puţin judecătorii...nişte mafioţi corupţi şi răi la suflet, care nu sunt vizaţi de legile ANI! Acum au declarat-o şi neconstituţională, ca să îşi bage clica lor odioasă în structurle puterii, să îşi reconstruiască sistemul lor ticăloşit pe care după lungi suferinţi, preşedintele băsesc a reuşit să îl înfrângă.
Săracul de el, dragul de luptăcios al neamului! Aproape că îmi dă o lacrimă în colţul ochiului...
Euglenele portocalii purcedeţi la aplaudat! URA, URA, URA!!!!

Eu m-am săturat de toată ipocrizia asta ieftină, de toate telenovelele pentru handicapaţi. Nici măcar nu mai întreb cine dracu se crede Bravul Cârmaci de contestă el decizia Curţii Constituţionale, deci contestă însăşi Constituţia, sau de ce are dreptul să ordone Parlamentului să-i scoată lui legi care sa-l satisfacă la dorinţi.
Şi totuşi, de ce atâta agitaţie cu ANI? A făcut asta vreun căcat cu flori în toată existenţa ei?? A descopert ea, oare, legiuni de corupţi şi furăcioşi, care apoi i-a băgat la răcoare?? ÎN PRISPA MĂ-SII, NE-A LIVRAT EA PE MALEFICII ĂIA CU CONTURI ÎN ELVEŢIA??
Nu pricep de ce trebue să mă zvârcolesc atâta de grija unor sugaci care au rămas fără conductă! Şi nu pricep ce se agită Băsescul de frunte pe tema asta! I-e frică să nu i se înţarce lacheii?? Că doar nu credeţi că snobii noştri cei de toate zilele chiar scriau pă hârtie fix ce aveau ei în proprietate... ce, aţi damblagit?? Chiar aţi înghiţit găluscă cu cooperativa care veghea cu vigilenţă la integritatea aleşilor?? Hai băi, că nu mai cred demult în Moş Crăciun...tu îmi vii cu basme din astea?? Şi dacă ar înfiinţa câte o ANI din asta pe zi, la şmecheri tot li se rupe din cotor pentru că ştiu că mai mult de câteva limbi date strategic în părţile rozalii şi pufoase, nu pot păţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu