vineri, 12 martie 2010

End of an era




Opt este cifra Începutului Fără Sfârşit, a Eternităţii care se generează necontenin, a Perfecţiunii. Reprezintă Echilibrul Dualităţii şi Continuitatea Vieţii Dincolo de Moarte.
Trei este cifra sacră a unităţii. Trinitatea stă la baza Universului, prin cei 3 Legiuitori Divini: Creaţia (Brahma), Ocrotirea (Vishnu) şi Distrugerea (Shiva). Reprezintă Spaţiul Înfinit pe care Euclid îl definea ca fiind tridimensional, elementul care face legătură între Început şi Sfârşit.
Martie este Luna Renaşterii. Este luna în care materia se reînnoieşte, natura îşi îmbracă haina ei verde fraged şi revine la viaţă mai flămândă după Seva Vieţii, după goliciunea iernii! Din ce în ce mai nesătulă, primăvara se aşează cu voluptate peste peisajul dezolant, îmbelşugîndu-l, completîndu-l şi înfrumuseţîndu-l cu pudoarea ei feciorelnică.
Mi se părea şi normal ca Ziua Femeii să fii aleasă tocmai această zi de graţie! Femeia, oh, femeia! Singura fiinţă care ne dă sens existenţei noastre incerte, singura creaţie care poate transcede Timpul şi Spaţiul! Făptura Luminoasă care ne călăuzeşte paşii în Absolut, strălucirea orbitoare care ne scoate din hrubele barbare ale rudimentarului şi ne înfăţişează o lume nouă, a idelor, a valorilor absolute. Platon a scris Teoria Ideilor dar o femeie i-a înfăţişat-o neprihănită şi pură, iar el doar a plagiat virtuasa creatură.


Mi-am propus să înalţ ode de închinăciune unei asemea Statui A Potenţei Spiritualiceşti, unui asemenea Simbol Al Veşniciei Nepereche. Mi-am propus...ca de voi fi vrednic de o aşa mărire, să pornesc şi eu în aventura cunoaşterii de dincolo de nevoile carnale, m-am legat să demolez cuşca instinctuală care mă strânge în chingile ei odioase şi să îmi eliberez scânteia în Sacralitatea Sferelor Feminine. Mi-am propus să scriu 8 imnuri de laudă (bine că ăsta e ultimul...că doar au şi creierii mei o limită, ce papuci??!!) a Perfecţiunii Divine care îşi unduie formele apetisante printre brutele sălbatice care se cheamă atât de diabolic şi hâd...Ia, ascultaţi puţin: BĂRBAT. Ce-i asta?? Deci cum se poate aşa ceva?? Zici că tufleşti mucii în fasole, că dai cu barda-n buşteni, că te spârcâi în boscheţi fără măcar să pui o frunză deasupra!! Parcă se screme o turmă de mamuţi constipaţi, nu alta! Pe când dacă rosteşti FEMEIE...altă viaţă! Muzicalitatea îţi năvăleşte în urechi, undele ei te poartă spre lumi de mult pierdute, simţi îmbrăţişarea caldă a contopirii cu Dragostea Primordială. Florile înfloresc voioase şi râd la soare, Cerul ţi se deschide în faţa ochilor şi mintea îţi aleargă neostoit pe imensa plajă a imaginaţiei! Stropi de aur îţi picură în suflet, Lumea Toată încremeneşte uimită şi toate de la un singur, unic cuvânt! FEMEIA! Cât de frumos! Principiul care stă la baza civilizaţiei aşa cum o ştim astăzi...FEMEIA, MEREU FEMEIA; PENTRU TOTDEAUNA FEMEIA.

Voiam să închei apoteotic acest umil mănunchi de cânturi înălţate SUBLIMULUI IMPALPABIL cu fotografia unei focoase sex-apeloase ce a pozat sexy pe un podium sexy dintr-un club sexy din Regie (cea mai sexy zonă a capitalei). Dar nu am fost în stare de un asemenea genocid! Rândurile de burtoace care luceau umed în lumina reflectoarelor, falusile voluptoase (imprimate pe maieuţ) ce se răzbeleau hămesite de patimă către cele mai strâmte spaţii aparţinătoare de duduie (o fi existînd aşa ceva??), atârnăturile fleşcăite care urlau duios de sub bustieră şi kilele de celulită flască înghesuite în chiloţeii voluptoşi formau o imagine care te imbecilizează pe viaţă! (de la râvnă neîmplinită, vreau să zic). NU! Nu, nu, nu, nu, nu! Aşa ceva nu se poate! Oricât aş fi de sadic, mă mai gândesc şi aproapele care, în vreme ce aruncă şi un ochi pe acilea-şa, poate mai savurează un kebab, poate se mai hidratează, poate...nu ştiu! Poate mirosea o floricică aducătoare a primăverii! Vreţi să i se usuce în mână şi să pice?? Vreţi să îi rămână cico-n gât??? Vreţi să-i emigreze părul din nas, de la atâta poftă?? Vreţi să i se întoarcă ochii pe dos, ca să nu mai fie martorii unei asemenea străluciri în viaţă?? Vreţi să rămână cu sechele pentru tot restul Karmei hărăzite de Sus???
Ştiu că e o zână (sau ceva din regnul ăsta), dar m-am îngreţoţat eu destul de atâta seducţie împachetată într-o singură fiinţă! Nu vreau să distrug tot acest demers închinat Splendorii Mute! NUUUUUUUUUUUUUUU...aşa ceva nu se poate! Las-o să crape cu voluptatea ei, dar NU! O fi ceva cu Iubirea, o fi vreun mister conceptual pe care mintea masculină nu îl poate pătrunde, dar aşa ceva nu se poate! Sunt îngrozit de atâta seducătorime....nu acesta este finalul pe care îl aveam în minte!

Eu doream ceva sensibil, ceva plin de har, ceva slobozit de prea-curatele buzişoare ale vreunei chinuite de Flacăra Violată A Pasiunii Neostoite!
Si ghiciţi, peste ce dau?? O Rînă (sau Rină, sau ceva de gen) se rupe în figuri iubăcioase şi îşi declară micuţa, în văzul lumii (că altfel, la ce pixu' mă-sii ne-am mai apucat???) toate becululile care i se aprind în sufleţel:
(Textul este cam lung şi plicticos, dar în lumina noilor cunoştinţe acumulate în acest periplu semsibilos nu îmi pot permite să vă înfăţişez ADEVĂRUL - plus că este ceva mult prea bun...BUN DE TOT!)

"Te iubesc foarte mult, puiuţul meu (Îndeajuns să crăpi mai repede???)8->:X:X:X şi regret toate momentele urâte care se petrec:-< lunatici ="p~8-"> şi ştiu că mâine-poimâine trec toate şi se vor calma apele şi pe la noi. beibii, tu îmi dai putere să merg mai departe!! (Lasă, rămâi acolo unde eşti, că nu stai cu picioarele-n apă) şi nu am să te părăsăsesc (cu atât mai puţin să îmi aluneci printre degete)nici în ruptul capului (AOLEU!!! MĂ DISTRUGI!!!). da? doar când mă gândesc la tine mă cuprinde o bucurie în suflet (Numai una?? Să-ţi fie ruşine! Dă-ţi 2 palme şi dispari din ochii mei!) şi când îţi simt lipsa tot mai tare şi mai tare (mai ales când sunt tristă şi te vreau şi mai aproape) (NESĂTULO!) parcă îţi simt parfumul şi totul începe încet să capete culoare (Tu femeie, dar eşti leşinată rău de tot după p...prăjituri!). vreau să fii mereu fericit, să te ştiu al meu şi doar al meu pentru totdeauna.....meriţi tot ce e mai bun pe acest pământ,scumpule! (Dar Bujorelule, crăpi de modestie măi tăticule!!) şi ţi-am demonstrat asta de nenumărate ori. (E faza cu momentele urâte??)
Nici nu ştiu cum săţi mai spun cât de mult te iubesc (TACI! Fă pe Mutu! PLAY DEAD, PLAY DEAD!), cât de mult aştept acel moment (Aşteaptă până ţi s-or lungi urechile!) în care vom spune da în faţa ofiţerului stării civile (Cu ofiţerul mă târăşti acolo, tu Gingăşia Pământului!)8-> număr clipele până când vom fi din nou împreuna (Când ajungi la infinit de infinit, să mă anunţi!), până când vom fi la căsuţa noastră (Căsuţa noastrăăăăă...cuibuşor de curvării), doar noi....8-> (Eu cu mine! Sună bine! Su-nă pe-ri-cu-los...)
te rog frumos, atunci când ne mai certăm sau există dispute, sau te gandesti la lucruri care mie numi plac (cum ar fi dacă mai vreau să fim împreună), (TOT EUU??? Da' tu nu ai creier să gândeşti???) aduţi aminte de un lucru: TE IUBESC! (Jigodia dracu'!) şi cred că e tot ce contează (Iubeşte-mă din fundul pământului!) pt că după orice furtună iese soarele,iubi, şi nimeni şi nimic, nici măcar o ceartă (Din vina TA!) nu o să ne despartă (Dar un satâr?? Nu zice nu, că îmi iei şi ultima bucurie a vieţii!) pe noi!!! dacă nu îţi este clar, să îţi intre bine în cap (Force field, force field...nu mă penetrează absolut nimic...lalalalalaaaa).bine,scumpule? (Daa, e soare afară şi păserele cântă mirific!) nici nu ştiu cum săţi spun cât de mult regret faptul că ne-am tot ciondănit zilele astea (Încearcă să regreţi mai la distanţă....fă-mă să-mi fie dor de tine!) şi că ţi-am dat şi eu motive de stres în loc să încerc să calmez lucrurile (Autoflagelează-te, dacă vrei să te cred!):-<> tu eşti raţiunea mea (Nu vreau! Foloseşte-o pe-a ta!) de a trăi, esti singura persoană care atunci când vede că nu mai pot să merg mai departe mă ridici si mă duci tu (Lasă-mă că mi-am rupt şalele! Vrei să ieşi Hipopotanca Anului, sau ceva??). de câte ori miai fost alături numai noi ştim, şi credemă nu îmi ajunge o viaţă săţi pot mulţumi suficient (Reia dracu' ciclul de reîncarnări începînd cu frunza, că pe cuvânt dacă am ceva de obiectat!)!!! toate lucrurile mărunte pentru mine însemnea foarte mult (Atunci ce faci cu cardul?? Umblă cu sacul de 10 bani, dacă te excită aşa de mult!). un simplu zâmbet al tău îmi înveseleşte întreaga zi (Vezi că nu mă spăl pe dinţi, ca să îţi trimit tot parfumul ţie, DRAGA MEA!). noaptea adorm cu tine în gând (Au, babau'! Help, help, get me out of here!) şi eşti prezent în gândurile mele şi când mă trezesc (BEŢIVO!! I'm fucked!):x dragul meu, îmi cer a mia oara scuze (MI SE RUPE) pentru cele petrecute, pentru purtarea mea (PENITENŢĂ!!! La colţ pe coji de nucă, obraznico, dacă mai vrei ceva de la mine! Ai ajuns???), pentru TOT! şi să nu-mi spui că din nou nu a fost vina mea, pentru că a fost (Ei, vezi?). pun prea mult la suflet totul (Aaaa...asta e cauza pentru care vidanja n-a mai venit de pe vremea străbunicii??):-<

Păi dacă e dragoste, gata! Stigem lumina şi s-a-nchis prăvălia! Noapte bună copii, puriceii să vă sărute din 5 în 5 secunde. Visuleţe pufoşele şi inimioare scumpici vă doresc! Iubiţi-vă mult!

P.S.: Sunt epuizat, sunt franjuri cu ciucurei, sunt cu creierii spălaţi-raşi-tunşi-frezaţi-lustruiţi cu mopul-şi-stropiţi cu parfum, dar nu m-a răbdat inima să nu fac o mică analiză pe textul acestei capodopere uluitoare a literaturii universale! (nu am priceput de ce e scris în halul acela - poate Dovlecica a făcut gramatica cu matroana de la bordelul de peste drum - sau ce-i cu semnoacele alea de pigmentare, dar...fie!) De fapt...ce zic eu, literatură universală?? Este un pilon al excepţional al creaţiilor MULTI-UNIVERSALE, PLURI-DIMENSIONALE, ATOATE-TEMPORALE!!

Asta este...sunt un romantic incurabil!

P.P.S.: Cam ce dobitoc o fi prinţul care o scoate pe Fenomenala asta Mondială la starea civilă??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu