marți, 19 ianuarie 2010

Uite Flacăra, nu e Flacăra....


Motto:
"Nu cred în atacurile energetice, spusele mele au fost denaturate de către cei care vor să mă discrediteze".
[Mircea Geoană]

CEEEE??? Băi, eşti prost??? Te-a atacat spectral Apolodor ăla, până ţi-a făcut creierii chisăliţă??? Aaaaaa.....Păi nu ziseseşi mata cu propria guriţă că ai fost secat de Harrz Potterul de lângă camerele de luat vederi, care ce făcea, ce nu făcea, şi te sugea de vlagă?? Nu orăcăiai mata pe toate televizoarele că te-a fript nenii răi la întrerupătoare cu pălălaia violeată??? Plus că ţi-a mai ieşit şi consoarta la interviuri, să facă slalom printre energii bio-sinergetico-psihice....
AI UITAT????
Acu' vezi că ai ajuns de râsul curcilor (dimpreună cu păduchii de pe ele) şi o dai la întors?? A ieşit mai groasă decât plănuiseşi şi te păli răzgândeala în moalele capului??? Nici usturoi n-ai mâncat, nici gura nu-ţi miroase, nu-i aşa??? Eşti mai virgin ca Artemis şi mai dalb ca o pleaşcă de nea??? S-a-mpuţit căcatul şi acum faci pe mortu'?? Ţi-ai blocar Chackra Comunicării şi faci pe niznaiul???
Nu, nu, nu, nu, nuuuu...comportă-te ca un adevărat lider de trib! Asumă-ţi responsabilitatea pentru porunghieii care zboară printre buzişoarele alea ca fraga câmpului! Înghite batjocura şi flegmele broadărilor ameriCANi cu vitejie! Fă pe Peneş Curcatul şi ia-le pe toate, fără să crâcneşti măcar!
Zdup, zdup, guriţa maareeee...încă una...hai că lumea e deja plictisită de subiect şi nu o mai ţine mult cu asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu