joi, 7 ianuarie 2010

Payback Time


AVERTISMENT: LIMBAJUL FOLOSIT MAI JOS CONŢINE EXPRESII LICENŢIOASE SAU INJURIOASE, CA ATARE NU ESTE RECOMANDAT MINORILOR SAU PUDICILOR!



Notă: Avantajul meu este că pot fi flexibil. Am IQ destul de ridicat pentru a comenta unele teme mai...intelectuale, dar pot coborî foarte uşor şi la nivelul cocalarilor oligofreni
Îmi pare rău pentru ce va urma.



Motto:
"Cu samuraii lupţi ca samuraii, cu tâlharii lupţi ca tâlharii"
[Mircea Badea]

Te-am avertizat. Te-am dojenit amuzat. Te-am ignorat. Ba chiar mi-am respectat şi promisiunea de a-ţi păstra un comentariu pentru posteritate, ca să se minuneze şi alţii de uluitoare tale capacităţi. Se pare că eşti prea tembel ca să înţelegi o aluzie, aşa că o spun pe limbajul tău de maidan.(deşi chiar şi pentru asta, expresiile mele sunt elevate)

Băi limbric avortat! Cine dracu' te pune pe tine, un căcat infect, să-mi dai sfaturi?? Dacă chiar aşa îţi crapă dibla de inteligenţă, du-te băi pe marginea şanţului şi fă-ţi un blog şi tu, unde să înjuri pe cine crezi tu de cuviinţă! Spurcă-i pe rockeri, actori, japonezi, eschimoşi, scrie ce-ţi vomită ţie neuronul! Uite...dacă chiar ai un fetiş cu persoana mea şi ţi se îmbăţoşează doar când te gândeşti la mine (BLEAH), îţi dau voie băi, să mă porţi în gând, ca să îţi fiu muză inspiraţională! Pe cuvânt că nu îţi cer taxe sau impozite!Dacă nu eşti în stare de asta, fugi dracu de bagă o mizerie de fotbal cu handicapaţii tăi şi scuteşte-mă de prezenţa ta!

Băi vierme gonoreic! Îmi spui mie ce să îndraznesc, când tu nu îndrăzneşti decât să comentezi sub anoinimat?? Ai ceva în chiloţi, ca să îmi arăţi ce de naspoale ştii, sau umbli cu un şomoiog de cârpe putrede, să te dai şi tu mascul cu boaşe mari? Auzi, auzi, "să nu îndrăzneşti"! Şi dacă fac asta?? Ia hai măi, să îmi pice izmenele de frică! Vino şi uimeşte-mă cu talentele tale artistice! Şi dacă tot porneşti la drum, ia-o de mână şi pe mami tău să îi prestez ce m-a rugat prin gura ta...deşi, mai bine nu! Dacă îi place, mă procopsesc cu ea pe cap şi te lasă muritor de foame???

Băi găinaţ purulent! Eu am opinii şi nu mi-e frică să le ascund. Mi-am făcut blog cu nume şi prenume, susţin tot ce spun cu argumente. Urăsc câteva chestii şi le condamn fără frică! Ce, eşti frustrat că eşti cocalar şi te înjur?? Eu nu am scris niciodată şi pe nicăieri numele tău...vrei cu dedicaţie, să te simţi băgat în seamă??
Tu ce mă-ta eşti în stare să faci?? Decât să îmbuci căcat cu gura plină?? Halal puternicos, n-am ce zice!

Băi lindic impotent! Nu pricep de ce te freacă pe tine grija de femeile mele! Tu, care ţi-ai luat-o în dinţi de la toate curveturile şi-acum ţi-ai găsit şi în sfârşit o dragoste virtuală care stă cu tine de milă şi pe care te-ai suit călare ca un câine hămesit pe grămada de căcat?? Te crezi acel cuceritor, acel casanov, ca să poţi screme poveţe inteligente?? Băi ţâcă...dă-ţi două palme şi vino-ţi în fire, ce dracu?? Tu chiar crezi că mă cobor la nivelul tău de împerechere şi vin să îţi fur jumătăţica? Sau mă consideri vreun zeu care ţi-o poate şuti de la 500 de km distanţă (dacă chiar îmi pun mintea, nu e cine ştie ce efort), cu un singur mesaj politicos de "La mulţi ani"? Stai băi dementule calm...dormi liniştit, pentru că nu mă cobor eu la aşa nimicuri! Tu realizezi că numai un cretin obsedat se poate gândi la asta, 1 an de zile?? Hai că acum şoptesc, ca să nu te fac de ruşine...şşşşşşhh...te-a părăsit cumva iubi tău şi crezi că eu aş fi avut vreo contribuţie?? Ţi-e frică că a fugit la mine, sau ceva??

P.S.: Mă băsescu şi boc pe promisiunile tale. Deşi la o minimă analiză logică, sunt curios cum îmi supraveghezi tu mie postările, din moment ce nu te uiţi.
Ştiu că ţi-a plăcut pe aici şi, aşa cum singur ai mărturisit, te-ai distrat. De aceea o să încep o serie de articolaşe dedicate special jegoşilor de teapa ta (ţi-am cam făcut profilul psihologic, aşa că ştiu foarte bine unde să lovesc, ca să urli de durere). Îţi dau fix ce vrei tu, prin toate găurile!
Drăguţ, nu???


Eşti jalnic, dragul meu pulifric cufurit!
Dacă stii ce e ăla un D.E.X (de te fereşti de el ca dracu de tămâie), poţi căuta unele cuvinte pe acolo, în cazul în care ai dificultăţi la înţelegerea sensului lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu