marți, 19 ianuarie 2010

Nu spui la nimeni...numai la moară şi-n târg!


O româncă din Italia a fost salvată de la sinucidere cu ajutorul site-ului de socializare Facebook. Femeia, în vârstă de 30 de ani, a lăsat un mesaj pe pagina personală în care spunea că îşi va lua viaţa. Imediat, un prieten a văzut anunţul şi a alertat poliţia. Autorităţile s-au deplasat la locuinţa femeii unde au găsit-o cu venele tăiate.
Românca a fost transportată de urgenţă la spital, iar acum este în afara oricărui pericol. Carabinerii spun că femeia căsătorită cu un italian şi avea probleme în căsnicie, motiv pentru care a decis să-şi pună capăt zilelor.

http://www.antena3.ro/



Internetul salvează vieţi! Vedeţi băi ignoranţilor, că-s bune şi profilurile astea pentru socializare??? Suntem milioane de prieteni virtuali, care la o adică, îţi sar în ajutor la nevoie

Căcat!
1. Asta nici măcar nu voia să se omoare! Poate doar să atragă atenţia asupra ei, să vadă toate lumile, dom'le, cum suferă mititica din dragoste!
Tu cur...papuşă mică şi sexoasă!! Tu Dulcineea în extaz!! Tu gingăşenie neînţeleasă! Dacă voiai să te omori cu adevărat, încuiai uşa şi îţi tăiai în puii mei, jugulara! Când te găseau vecinii, dacă te găseau, erai moartă şi împuţită de mult! Sau beai 3 guri de alcool metilic, şi în câteva minute te curăţai. Sau luai un pumn de pastile şi îndesai cu vodcă din gros, sau...în mama mă-sii! Sunt atâtea milioane de feluri in care poţi termina cu mizeria asta de existenţă neiubicioasă, că tre' să fii retardat să nu nimereşti una!
Dar tu, ce faci?? Scrii pe internet că te-ai săturat de viaţa asta crudă (of, of, of, of, offfffff), în speranţa că poate te remarcă cineva. Apoi îţi tai venele...ştiind că nu apuci să sângerezi bine şi poliţia îţi dă năvală în apartament. MINUNE!!! Frageda domniţă este salvată!!!
E o chestie şi asta! Lipeşti ditamai panoul pe primărie că mâine la ora 17.00 îţi împrăştii maţele pe caldarâm, apoi, ghici ce?? Ori eşti "salvată" în ultimul moment, ori (preferabil) eşti internaţă la băieţii veseli.

2. Ai fost plătită să faci reclamă pentru Feisbuc? Ce nu face omu' (un român) pentru câţiva bănuţi în plus? Şi o mică incizie la vine sub apă caldă, nici nu simţi! O pişcătură de albină, şi gata...nino-nino-nino, medici buluc, ziarişti dornici de senzaţional, celebritate, banii de reclamă în cont....

Chiar că nu mai pot de atâta ipocrizie tâmpă!
Ştie careva dacă este nevoie de pasageri de încercare pentru zborurile comerciale în spaţiu?? Că aş dori să mă ofer voluntar!! Unde trebuie să semnez pentru aşa ceva??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu