duminică, 18 octombrie 2009

Sportacuşii


Ieri seară, ştirile sportive (vreo medalie, ceva?) anunţau cu gura plină de triumf că s-a descoperit secretul golurilor ieşene! Cică mingioţii alergăcioşi de profesie îşi fortifică organul sportiv (piciorul) cu spanacul local, pilula abastră a oricărui campion negolit...ŢELINA!! Leacul Minune care este preparat, scuipat între ochişori, descântat şi vrăjit...

Radio-Publicitate
"Un-doi, un-doi....mâncaţi, mâncaţi şi din barbă să nu daţi!
Vreţi să vi se scoale cheful de a vă juca cu mingiuţele, pe un teren proaspăt renovat şi vopsit după ultimul răcnet,d-a fir a fir de iarbă??? Vreţi să urlaţi de bbbblăăcere, atunci când aţi introdus-o între buturi?? Vreţi să fiţi lăudaţi pentru performanţele dumneavoastră?? Vreţi să ajungeţi campioni incontestabili de necontestat??
Mestecaţi Ţelină! Crescută printre exoticele dealuri ale Indochinei şi culeasă cu truda frunţii şi sudoarea mâinilor tocmai din tărâmurile îndepărtatei Thailande, această sămânţă a zeilor vă va împrumuta din tăria şi îmbăţoşarea ei.
Mestecaţi-o cu grijă. Spor la treabă!"

...pe bune de către însuşi Sanctitatea Sa Druidă, MOŞ BĂRBUŢĂ CU FUNDIŢĂ!;doar el şi numai el le va oferi mirobolanţilor târgoveţi izbânda împotriva fioroasei stelulitoare de bucurenci...

Târgoveţii şi-au luat bătaie la curul-gol.

Posibile explicaţii:
1. Ţelina a fost expirată. (caz în care sunt de vină bucătarele, pentru că nu au căscat ochii la ce le bagă în gura divilor fotbalagişti)
2. Ţelina a fost insuficientă (caz în care este de vină patronul, pentru că s-a gândit să bage şi el pe sub mustăţi....luînd din porţia vede-teniilor)
3. Luminăcioşii le-au drogat steroizii muncii, blocîndu-i într-o stare perfectă de flascitate şi oliciune. (păi dacă tâmpilăii s-au apucat să-şi urle-n gura mare ingredientul dătător de vigoare???)
4. Luminăcioşii au ingurgitat pătrunjel modificat genetic, întărit cu o diluţie 1 la 2 de spălătură de plante exotice şi orhidee - pentru un parfum mai seducator, mai răscolitor. (aici nu am aflat cine este de vină pentru asta; probabil succesurile tehnologiei moderne...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu