marți, 9 iunie 2009

Scrofii de Bruxelles


O bătrânică caută cu înfrigurare numele actualului primar pe liste; abia reuşeşte să bunghească literele de smoală care mânjesc alb-gălbuiul buletinului de vot, însă speră să îi observe pătrăţelul cu desenul lui...un copilandru vrea să ştampileze, din principiu, partidul pe care îl votează toată familia; nu are habar de boii ăia de la Bucureşti (şi nici nu l-ar interesa aşa ceva, pentru că pe oricine ar alege, nu vine “EL” să îi pască oile), dar o tradiţie trebuie respectată, cu orice preţ!...un cetăţean arde în flăcări de nerăbdare să scoată ştampila şi să o preseze opintit în cineva care merită, doar că nu ştie în cine; aşa că speră să îşi găsească străluminarea în bidonul de bere pe care l-a luat dintr-o cârciumă lucie-de-jeg....un Nene trecut de a patra tinereţe e în cabina de votare! Ştie pe cine va alege, pentru că el e regalist convins! Aşa că este normal să “se dea” cu Duda Regală....e omul lui de suflet! Doar că...BLES-TEM!!!! Nu îi vede sigla aia nenorocită pe nicăieri! Şi totuşi, dacă nu ştampilează buletinul, nu e un cetăţean model şi nu valorează nici cât o ceapă degerată (deşi a luptat şi a fost decorat în Marele Război, Băselu’ a spus că e o mulţime vidă, dacă nu se exercită în vot! Deci...TRE-BU-IE!!!).
Cam aşa s-a votat duminică...au dat cu ştampila oamenii care nu aveau nici un habar despre modul în care se mănâncă scrutinul acesta, sau habotnici obsedaţi, care au ales la comandă! Democraţie împuţită, independenţă de rahat mucegăit! Nu ar veni mamăl şi tatăl acidului sulfuric, să îi facă o dezinfectare până la os...OF!!
Partea bună este că s-a terminat prosteala aia cu euro-parlamentarele, şi pot respira şi eu mai liniştit....FINALLY!!!! Pentru că dacă mai continuau cretinii ăştia cu spoturile lor handicapate, prin care cică trebuia să mă convingă pe mine să îi votez...mă duceam la alegeri doar ca să le bag ştampila aia jegoasă în Poponeţ, să se voteze singuri, dacă asta poftesc! ! AUZI, AUZI! Să trimitem în parlamentul european pe toţi inculţii, maneloşii tembeli, imbecilii pufoşi, ebele imaculat-de-răzgângace şi războinicii luminaţi de câte o rază de idioţenie!
M-aş mira dacă nu ar râde ăia şi cu curul de noi! Şi apoi să ne zboare drăguţii de reprezentanţi, tocmai pe Lună! (Poate dă Dumnezeu şi îi sufocă vidul cosmic)

Pe cuvânt dacă am mai văzut o nesimţire atât de feroce...să urle ca debilii că au învins, când 73% din populaţie i-a ignorat! Şi apoi să mai aibă şi tupeul să spună că cei care nu au trecut pe la urne, nu contează deloc! BĂI!!! VOI SUNTEŢI ÎNTREGI CU SISTEMUL GĂUNOS-DE-NERVOS? PE BANII NOŞTRI DE CONTRIBUABILI VĂ LĂFĂIŢI VOI, HIENE PUTREDE CE SUNTEŢI! Ştiam de mult că vă săgeată fix în pixu' şi cureaua lată de noi, ăia ne-bogătani; dar să o spuneţi cu atâta tupeu, indiferenţă şi neruşinare....
A avut dreptate Ciutacul când l-a încolţit pe mârlanul de Boc Ce Mic! (care apropo...nu cred că s-ar salva de la Focurile Gheenei nici dacă ar trăi ca un pustic toată viaţa, sau s-ar pocăi cu faţa la colţ, în genunchi pe coji de nucă!). (Încearcă) să se dea mare ministru, şi nu are “sânge-n instalaţie” să îşi verse năduful în faţă, ca bărbaţii! Are un c.v. de te pierzi în distincţii, dar nu e-n stare nici măcar să îşi ceară scuze...chestie care se învaţă cam pe la 7-8 ani! Nu iese “la rampă” ca să îndruge nişte abureli, nici măcar după ce toată lumea îl arată cu degeţelul, ca pe un tâlhar ce tocmai a fost prins si este supus judecăţii publice!
Eu nu am nici o putere…din păcate; dar sper din tot sufletul, ca Victor Ciutacu să se ţină de promisiune şi să îl jupoaie-de-viu (desigur…din punct de vedere politic) cât timp îşi mai pierde timpul prin lumea politică .


P.S.: Ce s-ar întâmpla dacă am strânge în Casa Poporului pe toţi trepanaţii ăştia neruşinaţi, i-am încuia uşile, apoi i-am da foc? (după modelul patentat de ilustrul nostru strămoş, Vlad Ţepeş)

P.S. 2: Există vreo posibilitate ca gripa porcină să fi lovit taman în creierele scumpilor noştri aleşi ai neamului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu