vineri, 1 mai 2009

Muncitorii petrece...



UNU MAI MUNCITORESC...BAGĂ, FRATE, CU DISTRACŢIA!!!!!!Cam aşa s-a petrecut norodul, de Sărbătoarea Internaţională a Muncii...Nişte obsedaţi buşiţi de debileală, care flutură din labe, urlă şi se scălâmbă ca descreieraţii, pentru că ei se distrează!
Nebunia a început încă de aseară, în gări; acestea “au fost luate cu asalt de sutele de tineri dornici de distracţie”, iar garniturile cu destinaţia “Mare” au fost neîncăpătoare! Claie peste grămadă, ca nişte sardine închise ermetic într-un degetar sau ca un ciorchine de muşte pe un rahat (turcesc), cocârjaţi de bagaje (dar cu chef de distracţie), aceştia au pornit urlînd spre Nisipurile de Aur ale Mămăiţei. Dar nu mai contează!!! Eşti tânăr cu distracţia în sânge, deci…nici un sacrificiu nu e prea mare pentru a pentru a-şi călări fufa din dotare la “lapte gros”, în mijlocul pretenarilor cu nasul roşu de bere (care curge în valuri, pentru că e distracţie BEEEE-TOOO-NĂĂĂĂ!!!!). Halba “răsare şi străluce” ca soarele, lumea este mai colorată şi mai vie…Nu există veselie fără idioţi fleoarţă de beţi care zbiară şi îşi aruncă degetele în slava cerului, fără avalanşele de mici cu garnitură de suc de malţ şi fără destrăbălatele are îşi bâţâie organismul, acompaniate de zdrăngăneala din boxe.
Nu mai eşti tănăr? Eşti doar un boşorog burtos, dar cu chef de distracţie nebun? Jos textila, şi fuga în parcuri! Nici un mic nu este mai divin decât acela fript pe “ritme” de Salami de Aur, Vijelii de Parizer şi Belciuge de Platină! Grăsimea se revarsă veselă pe lângâ slip, micul tresaltă pe grătar, bucătarul se bălăngăne vesel, afumat puţin de mirosul îmbătător al fripturii stropite cu tări…E rost de distracţie, frăţioare!
La o asemenea petrecanie, “Autorităţile Statului” nu puteau sta cu mâna în cur…Boii tre’ să aibă pe cine să voteze la alegeri, şi totul trebuie gândit din timp! Iar nebunia de Ziua Muncii era un prilej numa’ bun…aşa că HAIDEŢI NĂROZILOR LA MÂNCARE PE DE-A MOACA!!!! Şi electoratul, ascultător, a percutat imediat; “băbuţi” şi “mămăici”, grăsani şi tineri (ăia care nu au avut finanţe ca să rupă marea în două, de atâta desfătăciune), cu toţii şi-au “dat omor” pentru bonul miraculos care îţi garanta un loc la “halirea pe ochi frumoşi”.Apoi, veseli, cu micul (care acum era mic-micuţ, mânjit de muştar şi bale) într-o mână şi berea în cealaltă, rânjeau anemic şi strâmb la “tlivizor”. Noroc cu ploaia, care a intrat ca lupul între oi şi a răspândit ceata de “petrecăreţi”, care s-au pitit cum au putut ei mai bine, de picăturile ucigătoare: care pe sub mese, care pe sub cutii, care prin şanţuri, care cu scaunele în cap (pesemne li se împlinise visul de o viaţă: de a fi oameni cu scaun la cap)…
Da’ nu mai contează nimic! A fost distracţie antâia!!!!

Văzînd aceste lucruri, m-au încercat două simţăminte, la fel de puternice şi de brutale:
- Milă şi dezgust, pentru dobitocii care şi-ar vinde şi sufletul pentru o jumătăţică de cârnat gratis şi o “sticloanţă” de alcool;
- Scârbă atroce, pentru minunaţii tineri urangutani diliţi, care s-au înghesuit “spre distracţie” ca nişte animale sălbatice scăpate din lanţ! Ei sunt viitorul ţării; dar cu un aşa viitor...cred că ar trebui să facem precum ciobanul mioritic, care se pregătea de moarte!

Şi aşa, dragii moşului, am realizat că ne merităm jena asta de stat de drept, dimpreună cu puhavii lătăreţi care o conduc. Ne merităm mizeria în care ne afundăm din clipă în clipă, compatrioţii care se uită în ochii tăi ca boii şi te mint cu neruşinare şi cocalarii care bântuie pe străzi, plin de jeg şi de importanţă...Pentru că suntem cu toţii nişte jivine imbecile, conduse de alte jivine şi mai imbecile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu