marți, 12 mai 2009

Fatty Reward




Motto:
“I’m not fat…I’m just fluffy.”
[Gabriel Garcia]

LUMEEEEEEEEEEE....MI-A DISPĂRUT COCALARU'-MANELIST PREFERAT!!! (Să dea Dumnezeu!)...TULAI, LUMEEEEEEE!!! SĂRIŢI!!!!

· Semnalmente: păr ţepos de ankylosaur viril, încadrat de o ”aureolă aurie” de gel proaspăt; faţă ovală asimetrică, cu ochi în care "luceşte" sute de stelule tembele, şi cu bot îmblănit de o entitate sexy şi trendy, care îi protejează toate rândurile (2-3 la număr, funcţie de poziţia observatorului) de bărbie; grumaz puhav (acoperit de un strat trigliceridic, anti-U.V., de culoare ”alb-găăăl-buuuuuui”), încins cu o ”haştapalnă” de lănţoc masiv de pirită (aurul proştilor), şi împlătoşat de un guleric erect, feroce de numa’-numa’. Specimenul umblă ”însultucat” cu tricou ”D&G” alb-sclipicios, altoit cu o mânecă de ”Kenvelo” şi dotat cu un rotundel pufos în zona abdominală. La brâu, printre alte ”flecuşteţe” atârnătoare, i se ”bălăngăneşte” un telefon de culoare căcăniu-degrade plin de fitze, mic cât spârcul unui ”furnic”. În picioare poartă ”şlapi cu deget” (lucraţi în Plastic de Parma, de culoare albastră), aduşi de la o firmă-de-firmă din Germania.
· Semne particulare: ”Paraşuta Parapantă” sexy-şi-rea (poate pe altă planetă) de alături, cu craniul bântuit de umbra unui ”celul codat” (a.k.a. neuron) şi răscolit de un uriaş "Vânt Divin" (Kami-kaze) de "cală casanoavică"*.
· Răspunde la apelativul de ”Bombonel dulcic” sau "Pufulete mic şi scump".

La data dispariţiei, purta ataşată (diplomatic) de cur canapeaua plină de coji de seminţe a unui ”Merţan Bengos-de-Bengos (Tunat şi Trăznit la maxim)”, cu numărul de înmatriculare ”fără număr, fără număr, fără număr” şi seria motorului ”fără serie, fără serie, fără serie”; bolidul a fost fur...ăăăăă...împrumutat (fără ştirea proprietarului) din faţa unei ”magherniţe destinate bestializării nocturne”.

GĂSITORULUI SE ACORDĂ RECOMPENSĂ GRASĂ!!! (mai ales dacă îl uită ”din greşeală” pe lângă ”un loc cu verdeaţă” ce are agăţată la intrare o panglică (de aur) inscripţionată cu tradiţionala urare de ”bun venit”: R.I.P – Rest In Peace.

*Casanoava - varianta feminină a celebrului cuceritor Casanova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu